LEGO® 60314 - Fagylaltos kocsi rendőrségi üldözés

LEGO 60314 - Fagylaltos kocsi rendőrségi üldözés
11 750 Ft
+235 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
5 éves kor fölött
nem rendelhető
72334
A gyerekek eljátszhatják a LEGO® City Kalandok TV sorozat jeleneteit ezzel a LEGO City Fagylaltos kocsi rendőrségi üldözés (60314) játékkészlettel.
Bumm! A könyörtelen Jég rabló és Krém rabló kiszakította a bankautomatát a helyéről, és a személyre szabott fagylaltos kocsijukkal próbálnak elmenekülni! Mozgósítsd a LEGO® City rendőrt a klassz elfogó járműben! Ugorj el a fagylaltos kocsi kilövőjéből fröccsenő fagylalt elől, majd vesd be az abroncsszaggatókat, hogy megállítsd a bűnözőket! LEGO Cityben ÓRIÁSI akció vár rád!
A LEGO® márkájú "LEGO 60314 - Fagylaltos kocsi rendőrségi üldözés" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 60314 - Fagylaltos kocsi rendőrségi üldözés

LEGO® 60314 - Fagylaltos kocsi rendőrségi üldözés

11 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.