KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 70672 - Cole cross motorja

LEGO 70672 - Cole cross motorja
5 290 Ft
+106 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
59289
Irány a Végzet sivataga a NINJAGO nindzsa, Cole crossmotorjával! Vágj át a homokon lánctalpával és nagy, aranyszínű keréktárcsákkal ellátott hátsó kerekével! Csatlakoz Kai-hoz, hogy megküzdjetek Tűzrombolóval! Tüzelj a nindzsa motor korongvetőivel! Hárítsd el Tűzromboló handzsár támadásait a nindzsa harcos katanáival, szerezd vissza Cole LEGO NINJAGO arany kalapácsát, majd folytasd a küldetést, hogy megtaláld az Ősi piramist! Ezzel a klassz LEGO készlettel kitalálhatod saját, izgalmas történeteidet vagy eljátszhatod a NINJAGO TV sorozat izgalmas akcióit. A csomagban 3 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO NINJAGO minifigurát találsz: Cole-t, Kai-t és Tűzrombolót. Cole felfegyverzett cross motorja tartalmaz egy minifigurának kialakított vezetőülést, 2 korongvetőt, lánctalpat az elején, egy nagy hátsókereket aranyszínű keréktárcsákkal és egy nindzsa zászló elemet. A fegyverek között megtalálod Cole aranyszínű kalapácsát és ezüstszínű katanáját, Kai ezüstszínű katanáját és aranyszínű katanáját, valamint Tűzromboló handzsárját. A LEGO NINJAGO építőjáték készlet kiegészítő elemei tartalmazzák Cole és Kai katana tartóit, valamint Tűzromboló pajzsát és kígyópáncélját. Klassz játék gyermekek számára, mellyel eljátszhatják a NINJAGO TV sorozat izgalmas akcióit. A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton, a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A nindzsa cross motor modell méretei: több mint 6 cm magas, 19 cm hosszú és 6 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 70672 - Cole cross motorja" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 70672 - Cole cross motorja

LEGO® 70672 - Cole cross motorja

5 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.