LEGO® 71397 - Luigis Mansion Lab és Poltergust kiegészítő

LEGO 71397 - Luigis Mansion Lab és Poltergust kiegészítő
8 590 Ft
+172 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
6 éves kor fölött
72327
Egészítsd ki szellemvadász szórakozással a LEGO® Super Mario univerzumot a Luigi’s Mansion Lab és Poltergust kiegészítő szettel (71397).
Készülj fel a szellemvadász kalandokra az elemekből épült Luigi‘s Mansion készletben! Szerelkezz fel a Poltergusttal, és csatlakoztass hozzá egy normál düzni vagy a Strobulb kiegészítőt. Nyomd meg a gombot, és kapd el az Aranyszellemet, majd beszélj E. Gadd professzorral, és szerezz plusz érméket! Gyűjtsd be az érmejutalmat a laboratóriumi gépből, és ellenőrizd a főzeteket – de csak óvatosan, meg ne mérgezd magad, különben szükséged lesz az ellenszerre!
A LEGO® márkájú "LEGO 71397 - Luigis Mansion Lab és Poltergust kiegészítő" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 71397 - Luigis Mansion Lab és Poltergust kiegészítő

LEGO® 71397 - Luigis Mansion Lab és Poltergust kiegészítő

8 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.