LEGO® 71766 - Lloyd legendás sárkánya

21 690 Ft
+434 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
1-3 nap
72305
A LEGO® NINJAGO® Lloyd legendás sárkánya (71766) harci játékkészletben minden megvan, amire a 8 éves vagy nagyobb nindzsarajongóknak szükségük lehet az órákig tartó, kreatív játékhoz.
Vigyázz – Lloydot és Nyát megtámadta egy veszélyes kígyókból álló hadsereg! Viper Flyer kardokkal van felfegyverkezve, a hátrakétájával pedig a levegőbe tud emelkedni, míg Python Dynamite egy nagy erejű hajítógéppel tüzel a szárazföldről. Mielőtt belevágnál a kígyók elleni küzdelembe, meg kell szelídítened Lloyd sárkányát. A küldetésed teljesítéséért egy gyűjthető Meglepetés zászlót kapsz jutalmul.
Ebben a bámulatos, repülő sárkányos szettben minden megvan, amire a gyerekeknek szükségük lehet az izgalmas történetek eljátszásához, hiszen 4 felfegyverzett minifigurát is tartalmaz. Az állítható sárkány egy nyereggel és nagyobb támadásra képes szárnyakkal is továbbfejleszthető, amik előre és hátra mozognak.
Az építőkészlet 4 minifigurát tartalmaz: Lloydot karddal, akit egy csuklyával is felturbózhatsz, Nyát lándzsával, Viper Flyert hátrakétával és karddal, valamint Python Dynamite-ot egy dinamitrúddal és egy hajítógéppel. Ha a gyerekek legyőzték a nindzsaellenségeket, és teljesítették a küldetésüket, egy új, 2022 januárjában megjelenő, gyűjthető zászlót kapnak jutalmul.
A LEGO® márkájú "LEGO 71766 - Lloyd legendás sárkánya" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A "LEGO 71766 - Lloyd legendás sárkánya" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 71766 - Lloyd legendás sárkánya

LEGO® 71766 - Lloyd legendás sárkánya

21 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.