Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 75236 - Párbaj a Starkiller bázison

LEGO 75236 - Párbaj a Starkiller bázison
5 950 Ft
+119 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
6 éves kor fölött
nem rendelhető
57669
Játszd el a Star Wars: Az ébredő Erő című film felejthetetlen jeleneteit a Párbaj a Starkiller bázison építőjátékkal! Az éppen összeomló Első rendi Starkiller bázison található erdő jelenet segítségével kis Star Wars rajongód eljátszhat forgó alaplapokon egy fénykard csatát Rey és ellenfele, Kylo Ren között. A szórakoztató, csuklós LEGO Star Wars építőjátékkal eljátszhatod, ahogy a repedés szétnyílik a bázis összeomlása közben, ahogy a fákat is ledöntheted a szereplők segítségével, hogy felfedd a rejtett lézerpisztolyt. Készülj fel egy hatalmas, kreatív játékra a Starkiller bázison!
A LEGO® márkájú "LEGO 75236 - Párbaj a Starkiller bázison" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 6 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75236 - Párbaj a Starkiller bázison

LEGO® 75236 - Párbaj a Starkiller bázison

5 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.