KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 75938 - T. rex és Dino-Mech csatája

LEGO 75938 - T. rex és Dino-Mech csatája
23 990 Ft
+480 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
8 éves kor fölött
nem rendelhető
59351
Vigyázat! Danny Nedermeyer a Jurassic World parkban barangol hatalmas Dino-Mech-jében azzal a céllal, hogy ellopja az Isla Nublar vulkánba rejtett kincset. De előtte szembe kell szállnia a hatalmas T. rexszel. Pattanj fel a hajóra Owen Grady, Claire Dearing, Vic Hoskins - valamint a velociraptor bébik, Blue, Delta, Echo és Charlie - társaságában, és siess az összecsapás helyszínére! Tüzelj a Dino-Mech-re a hajó korongvetőivel! Altasd el a T. rexet a kábítófegyverrel! Meg kell állítanod Danny-t, mielőtt megtalálja a módját, hogyan törjön át a vulkanikus kőzeten, hogy ellopja a kincset! • Ez a LEGO Jurassic World dinoszaurusz játékkészlet 4 új, 2019 júniusában megjelenő minifigurát tartalmaz: Owen Grady-t, Claire Dearinget, Vic Hoskinst és Danny Nedermeyert, valamint 4 velociraptor bébi játékfigurát - Blue-t, Deltát, Echót és Charlie-t - és 2 denevér figurát tartalmaz. Az öntött, megépíthető LEGO Jurassic World T. rex dinoszaurusz játékfigura új, 2019 júniusában megjelenő színeket, csattogó állkapcsokat, valamint beállítható fejet, kart és lábat tartalmaz. A Dino-Mech egy nyitható, minifigurának kialakított pilótafülkét tartalmaz részletesen kidolgozott műszerfallal, emellett csattogó állkapcsokkal, állítható fejjel, karral, karommal, lábbal és farokkal van ellátva. A LEGO kockából épült vulkanikus kőzet láva elemeket, nyitó funkciót és egy kincsesládát tartalmaz, válogatott kincs elemekkel a belsejében, melyek között találsz: 11 aranyszínű érmét, 4 aranyszínű rögöt, 1 aranyszínű csészét és 4 drágakő elemet. A játékhajó 2 korongvetőt, egy kábítófegyvert és egy lőszerraktárt tartalmaz, benne 4 lőszer elemmel. (Ne feledd: a hajó nem úszik a vízen.) Ez a gyermekeknek szánt dinoszauruszos játékkészlet tartalmazza Vic Hoskins kábítófegyverét. A kiegészítő elemek közé tartozik Owen Grady rádió adó-vevője és Danny Nedermeyer üdítős doboz eleme. Ezzel a gyűjthető játékkal a gyermekek eljátszhatják a LEGO Jurassic World animációs sorozat izgalmas jeleneteit. Ez a LEGO Jurassic World építőjáték készlet nagyszerű dinoszaurusz témájú ajándékötlet gyermekek számára. A Jurassic World T. rex dinoszaurusz játékfigura méretei: több mint 11 cm magas, 28 cm hosszú és 6 cm széles. A Dino-Mech méretei: több mint 14 cm magas, 33 cm hosszú és 13 cm széles. A vulkanikus kőzet méretei: több mint 14 cm magas, 20 cm széles és 13 cm mély. A játékhajó méretei: több mint 13 cm hosszú és 8 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 75938 - T. rex és Dino-Mech csatája" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75938 - T. rex és Dino-Mech csatája

LEGO® 75938 - T. rex és Dino-Mech csatája

23 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.