KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 60319 - Tűzoltás és rendőrségi hajsza

LEGO 60319 - Tűzoltás és rendőrségi hajsza
9 350 Ft
+187 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább fiúknak
5 éves kor fölött
nem rendelhető
72337
Vigyázz, cica! FÉÉÉK... BUMM! Egy száguldozó bűnöző egy lopott tárgyakkal teli zsákkal belefarolt a menekülő autójával egy közlekedési lámpába, ami miatt tűz keletkezett a városban. Indítsd be a rendőrségi motorkerékpárt, és kapd el a menekülő bűnözőt! Ezután csatlakozz a LEGO® City TV tűzoltójához, Bobhoz a tűzoltóautóban, és irány a helyszín, ahol egy klassz tűzoltó drónnal elolthatod a lángokat. LEGO Cityben elképesztő akció vár!
Azok a gyerekek, akik odavannak az akciódús játékért, imádni fogják a LEGO® City Tűzoltás és rendőrségi hajsza (60319) játékkészletet. Telis-tele van történetmesélésre inspiráló részletekkel és vagány járművekkel, többek között egy drónnal kiegészített tűzoltóautóval, egy rendőrségi motorkerékpárral és a bűnöző menekülő autójával. Csak egészítsd ki a jelenetet a macskafigurával és 3 minifigurával, köztük a LEGO City Kalandok TV sorozat tűzoltójával, Bobbal, és kezdődhet is a játék!
A készlethez egy illusztrált, lépésről lépésre vezető útmutató, és egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás intuitív, digitális útmutatójának klassz nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modellek képét.
A LEGO City játékkészletek élvezetes építést és játékélményt nyújtanak a részletgazdag épületekkel, a valósághű járművekkel és a szórakoztató karakterekkel, amik valós élethelyzeteken és hétköznapi hősökön alapuló, fantáziadús, végtelen játékra ösztönöznek.
A LEGO® márkájú "LEGO 60319 - Tűzoltás és rendőrségi hajsza" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 5 éves kor fölötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 60319 - Tűzoltás és rendőrségi hajsza

LEGO® 60319 - Tűzoltás és rendőrségi hajsza

9 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.