KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® DUPLO® 10918 - Első autómentőm

LEGO DUPLO 10918 - Első autómentőm
1 390 Ft
+28 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
nem rendelhető
62328
A kisgyermekek észrevétlenül lépik át a kulcsfontosságú fejlődési mérföldkövet, miközben izgalmas küldetésekre vezetik kék autómentőjüket! Ez a jármű nagyszerű első LEGO játék lehet, mely inspirálja a fiatal elméket. Ez a beállítható daruval ellátott, aranyos, tolható vontató autó nagyszerű lehetőséget nyújt ahhoz, hogy a gyermekek és felnőttek csapatmunkával segítsenek a bajbajutottakon. A legkisebbek a vészhelyzet helyszínére tolhatják a járművet, majd finommotoros készségeik segítségével elhelyezhetik a bóját, utána pedig felemelhetik és leengedhetik a daruhorgot. A fiút és lányt ábrázoló ablakdísszel ellátott, szórakoztató játék megtanítja a gyermekeknek, hogyan végezhetik el a feladatot csapatmunkával. A LEGO DUPLO játékkészletekkel az óvodások és szülők értékes fejlődési pillanatokat élhetnek át együtt, hisz úgy tervezték őket, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújtsák az egész család számára. A LEGO DUPLO készletekkel végtelen játékban lehet részetek, melyek önkifejezésre és tanulásra bátorítják gyermeked.
A LEGO® márkájú "LEGO DUPLO 10918 - Első autómentőm" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 1 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO DUPLO 10918 - Első autómentőm

LEGO® DUPLO® 10918 - Első autómentőm

1 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.