Vásároljon 7.000 Ft felett, és rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Fém építőjáték szett, munkagép - 215 db-os

Fém építőjáték szett, munkagép - 215 db-os
4 990 Ft
+100 hűségpont ajándékba - Részletek...
Lena
inkább fiúknak
nem rendelhető
78236
Itt egy csavar, ott egy kampó, melyik elemek is kellenek a lánctalphoz? A Lena fém építőjáték készletéből egy piros-szürke színű munkagépet építhetnek össze a szerelni vágyó kicsik és nagyok. A szett mindent tartalmaz, ami az összeszereléshez szükséges: 215 építőelemet, valamint egy csavarkulcsot és egy imbuszkulcsot is. A munkagép összeépítése egyszerű, a mellékelt összeszerelési útmutató pedig még inkább elősegíti a sikeres konstruálást, ezáltal akár már alsó tagozatos gyerekek is örömüket lelhetik az összeállításban.
A fém építőjátékok lehetőséget teremtenek a gyerekeknek, hogy fejlesszék konstruáló, lényeglátó és logikai képességüket, térlátásukat. Az összeszerelés során a finommotorika és a szem-kéz koordináció mellett fejlődik a gyerekek kreativitása és fantáziája is.
A "Fém építőjáték szett, munkagép - 215 db-os" nevű játék gyártója a Lena, főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Lena

Fém építőjáték szett, munkagép - 215 db-os

Fém építőjáték szett, munkagép - 215 db-os

4 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.