Lightyear - Buzz deluxe figura, 7 részes

Az ismeretlen bolygón rekedt Buzz Lightyearnek és legénységének meg kell küzdenie az ellenséges növényekkel, óriási csótányokkal és a legfőbb fenyegetéssel, Zurggal, hogy teljesítsék küldetésüket és hazatérhessenek.
A gyerekek felfedezhetik Buzz Lightyear XL-01 nagy akciófiguráját, aki a film ihlette szkafanderében és galaktikus felszerelésével, sisakkal, mellvédővel, Laser Blade DX-vel, segédövvel, csuklókommunikátorral és űrcsizmával is rendelkezik.
A galaxis harcosa felkészült, és készen áll az akadályokra. A figura 14 ponton mozgatható, állítható csuklóval rendelkezik, hogy visszaadja jellegzetes akcióit és pózait.
Figura mérete: 30 cm
A "Lightyear - Buzz deluxe figura, 7 részes" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 7 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mattel
inkább fiúknak
1-3 nap
75468
9 590 Ft
A "Lightyear - Buzz deluxe figura, 7 részes" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. június 30-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. június 30-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Lightyear - Buzz deluxe figura, 7 részes

Lightyear - Buzz deluxe figura, 7 részes

9 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.