Lightyear - Buzz Lightyear figura, 30 cm

4 250 Ft
+85 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
1-3 nap
76773
Az űrben minden kaland izgalmas, főleg, ha egy feltérképezetlen bolygón rekedtek Buzz Lightyearrel és legénységével. Igazi űr-járőrként megküzdhettek az ellenséges növényekkel, az óriási bogarakkal és persze Zurggal, hogy teljesítsétek küldetéseteket és hazatérhessetek - ahogy a Disney és Pixar Lightyear filmben.
A közel 30 cm magas, prémium minőségű akciófigura 12-14 ponton mozgatható, így könnyen eljátszható vele a gyerekek kedvenc jelenete, de akár teljesen újakat is alkothatnak.
A figura nagyobb mérete miatt ideális a kis kezekhez. A sorozat külön kapható többi figurájával és járműveivel a csaták, repülések és felfedezések izgalma tovább fokozható.
A Lightyear figurákkal elrepülhettek képzeletetek űrkalandjaiba, a végtelenbe és tovább. A színek, a méretek és a díszítések eltérhetnek.
A "Lightyear - Buzz Lightyear figura, 30 cm" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Lightyear - Buzz Lightyear figura, 30 cm" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. február 07-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. február 07-én, kedden átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Lightyear - Buzz Lightyear figura, 30 cm

Lightyear - Buzz Lightyear figura, 30 cm

4 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.