KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

Lightyear - Buzz Lightyear figura, 30 cm

Lightyear - Buzz Lightyear figura, 30 cm
4 250 Ft
+85 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
inkább fiúknak
nem rendelhető
76773
Az űrben minden kaland izgalmas, főleg, ha egy feltérképezetlen bolygón rekedtek Buzz Lightyearrel és legénységével. Igazi űr-járőrként megküzdhettek az ellenséges növényekkel, az óriási bogarakkal és persze Zurggal, hogy teljesítsétek küldetéseteket és hazatérhessetek - ahogy a Disney és Pixar Lightyear filmben.
A közel 30 cm magas, prémium minőségű akciófigura 12-14 ponton mozgatható, így könnyen eljátszható vele a gyerekek kedvenc jelenete, de akár teljesen újakat is alkothatnak.
A figura nagyobb mérete miatt ideális a kis kezekhez. A sorozat külön kapható többi figurájával és járműveivel a csaták, repülések és felfedezések izgalma tovább fokozható.
A Lightyear figurákkal elrepülhettek képzeletetek űrkalandjaiba, a végtelenbe és tovább. A színek, a méretek és a díszítések eltérhetnek.
A "Lightyear - Buzz Lightyear figura, 30 cm" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mattel

Lightyear - Buzz Lightyear figura, 30 cm

Lightyear - Buzz Lightyear figura, 30 cm

4 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.