Lightyear - Szervízautó, 27 cm

9 750 Ft
+195 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mattel
1-3 nap
76054
Egy feltérképezetlen bolygón rekedt Buzz Lightyear és legénysége, ahol ellenséges növényekkel, óriási bogarakkal és a végső fenyegetéssel, Zurggal kell megküzdeniük, hogy teljesítsék küldetésüket és hazatérhessenek. Ezt az alapjárművet a teherautó ihlette, amely Buzzt és csapatát szállítja a T'Kani Prime ellenséges terepen. A kerekei gurulnak és az ajtók kinyithatóak, így ez a földi jármű készen áll a film izgalmas jeleneteinek megismétlésére vagy újak elképzelésére. A levehető lézeres árokásó készen áll a nehéz terepen végzett munkákra. A teherautóban elfér Buzz teljes, négyfős csapata. A rajongók újrateremthetik a csata, a repülés és a felfedezés izgalmát.
A "Lightyear - Szervízautó, 27 cm" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 4 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Lightyear - Szervízautó, 27 cm" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. január 31-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. január 31-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Mattel

Lightyear - Szervízautó, 27 cm

Lightyear - Szervízautó, 27 cm

9 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.