Little People - Fecsegő repcsi, kék

Little People - Fecsegő repcsi, kék
Öveket becsatolni! Készülj fel az izgalmas kalandokra a kék Little People fecsegő repcsivel! Amikor a tipegők beültetik Kurt pilótát a vezetőülésbe, a repcsin kigyulladnak a fények, és vidám dalok és hangok mesélnek a világ barátokkal való felfedezéséről. Emmával a fedélzeten a gyerekek megnyomhatják a Felfedező Gombot, hogy még több dalt és hangot halljanak. Kapcsold be a turbinákat, és irány a végtelen ég! A kis utazók szédületesen jól fognak szórakozni, miközben Kurt pilótát és Emmát reptetik az égen, megosztva egymással minden új kalandjukat. Amikor játékba lendül a fejlődés: kíváncsiság és gondolkodás - miközben a tipegők felfedezik, hogyan hozzák működésbe a repcsi fényeit, hangjait és dalocskáit, rájönnek, hogy a tetteik következtében mókás dolgok történnek - remek bevezetés az ok-okozat összefüggésbe! Érzelmek és önkifejezés - miközben a kicsik beültetik Kurt pilótát és Emmát az ülésükbe, és elképzelnek mindenféle röptetős kalandot velük, rájönnek, milyen mókás megosztani az új kalandokat másokkal.
A Fisher-Price márkájú "Little People - Fecsegő repcsi, kék" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
47438
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Little People - Fecsegő repcsi, kék
Little People - Fecsegő repcsi, kék

Little People - Fecsegő repcsi, kék

7 890 Ft
100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2009-ben alapított vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
Kivi.hu
Akár bankkártyával is fizethet a futárnál!
© Toys.hu Kft. 2009-2018. – A játék-webáruház.