KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Lonpos 303 Clever Creator - Logikai játék

Lonpos 303 Clever Creator - Logikai játék
3 090 Ft
+62 hűségpont ajándékba - Részletek...
Gém Klub
6 éves kor fölött
nem rendelhető
59765
A Lonpos 303 Clever Creator egy különleges, egyszemélyes logikai játék, mely egy praktikus, összezárható műanyag dobozban kapott helyet. A játék lényege, hogy a feladványok alapján elhelyezd a színes elemeket a táblán. Van hogy teljesen ki kell töltened a táblát a kis golyókkal, de találsz olyan feladványt is, ahol egy piramis alakzatot kell majd összeállítanod. A játék izgalmas fejtörőket kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, gyerkőcök és felnőttek agyát is megtornáztatja. A játékidő kb. 5-30 perc.
A "Lonpos 303 Clever Creator - Logikai játék" nevű játék gyártója a Gém Klub, főleg 6 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Lonpos 303 Clever Creator - Logikai játék

Lonpos 303 Clever Creator - Logikai játék

3 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.