Majorette - Creatix szerelőállomás

Majorette - Creatix szerelőállomás
Nagyobb méretű, műanyagszerelőállomás és boxutca készlet.
A pálya összeépíthető minden Majorette készlettel és játszószőnyegeken is előkelő helyet foglal el. A 40 db-os készletben helikopter leszállót, parkolót és szervízállást is találhatsz. A készlet egy autókilövővel is rendelkezik, gombnyomással tudod az autókat álló helyzetből nagy sebességre felpörgetni. A Majorette Creatix szerelőállomás készlet egy kisautót is tartalmaz.
Összerakott méretek: 77 x 30 x 22 cm.
A Majorette márkájú "Majorette - Creatix szerelőállomás" nevű játék gyártója a Simba, főleg 4 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Majorette
inkább fiúknak
28979
7 990 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Majorette

Majorette - Creatix szerelőállomás

Majorette - Creatix szerelőállomás

7 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.