Majorette - Volvo FMX tűzoltó - Fém, hang- és fényhatásokkal

9 380 Ft
+188 hűségpont ajándékba - Részletek...
Majorette
inkább fiúknak
1-3 nap
76873
A Majorette: Volvo FMX tűzoltó autóval indulhat a mentőakció! Legyen szó tűzoltásról vagy műszaki mentésről, ezzel játékautóval garantáltan elháríthatók a katasztrófák!
A jó minőségű, piros-szürke színű autó elemei javarészt fémből és műanyagból készültek, kerekei puha gumiból vannak. A jármű egyes részei, köztük a daru is mozgatható. Mindemellett a játék világít és hangokat is kiad, ezáltal még élethűbb hatást kelt.
A játék remekül fejleszti a szem-kéz koordinációt és a logikus gondolkodást, emellett a játék során a gyerekek megtanulhatják, miként működnek a járművek.
A tűzoltóautó hossza: 19 cm.
A Majorette márkájú "Majorette - Volvo FMX tűzoltó - Fém, hang- és fényhatásokkal" nevű játékot főleg 3 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "Majorette - Volvo FMX tűzoltó - Fém, hang- és fényhatásokkal" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. január 31-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. január 31-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Majorette

Majorette - Volvo FMX tűzoltó - Fém, hang- és fényhatásokkal

Majorette - Volvo FMX tűzoltó - Fém, hang- és fényhatásokkal

9 380 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.