Make It Real - DIY Hold alakú álomfogó készítő szett fényekkel

Make It Real - DIY Hold alakú álomfogó készítő szett fényekkel
6 090 Ft
+122 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
77018
Sokszor előfordul, hogy nem megy könnyen az elalvás, és még kevésbé jár sikerrel a jó álmok bevonzása. A Make It Real Hold alakú álomfogó készítő szettel a kislányok elkészíthetik álmuk stílusos őrzőjét. Az összesen 130 elemet tartalmazó készlettel egy hold formájú, díszes, abszolút egyedi álomfogó alkotható meg, amely biztosan elűzi majd a rémálmokat.
A szettben az arany színű és csiszolt gyöngyök mellett különböző zsinórok, szalagok is találhatók, hogy igazán harmonikus összképet lehessen alkotni. Mindemellett a készlet egy fényfüzért is tartalmaz, amellyel még varázslatosabbá tehető az alkotás, ráadásul így az álomfogó éjjeli fényként is funkcionálhat.
A készlet fejleszti a gyerekek finommotorikáját és kreativitását, bevezeti őket a tervezés aprólékos folyamataiba, és segíti őket az önkifejezésben.
A Make It Real márkájú "Make It Real - DIY Hold alakú álomfogó készítő szett fényekkel" nevű játékot főleg 8 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Make It Real

Make It Real - DIY Hold alakú álomfogó készítő szett fényekkel

Make It Real - DIY Hold alakú álomfogó készítő szett fényekkel

6 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.