Make It Real - Unikornis sminkkészlet

Make It Real - Unikornis sminkkészlet
A Make It Real: Unikornis sminkkészlet minden kislánynak varázslatos megjelentést kölcsönöz. A készlet tartalmaz egy 6 színből álló szemhéjpúder palettát, szájfényt, körömlakkot, körömreszelőt, körömmatricákat, lemosható tetoválásokat, valamint egy unikornis szarv alakú sminkecsetet is. A csomagban található termékek nem tartalmaznak káros anyagokat, valamint könnyedén lemoshatók a bőrről és kimoshatók a ruhából.
A Make It Real márkájú "Make It Real - Unikornis sminkkészlet" nevű játékot főleg 8 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
64149
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Make It Real - Unikornis sminkkészlet
Make It Real - Unikornis sminkkészlet

Make It Real - Unikornis sminkkészlet

5 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.