Mancs Őrjárat - Átalakuló jármű - Marshall

17 290 Ft
+346 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
72527
Fel a mentőakcióra a Mancs Őrjárat Marshalljával és a Fel a Mentőakcióra járművel! Marshall tűzoltóautója hiteles grafikával és részletekkel, tartozéktárolóval rendelkezik, és átalakul az izgalmas mentőakciókhoz. Amikor egy izgalmas mentőakcióra kerül a sor, ültesd Marshall akciófigurádat a vezetőülésbe, és száguldj a küldetésed felé. Ha megérkeztél, nyomd le a járművet, hogy mentő üzemmódba kapcsolj – a jármű felemelkedik, hogy felfedje a lövedékvetőket és a mentődrónt, miközben Chase-nek tökéletes kilátást biztosít az izgalmas mentéshez! Lődd ki a vízilövedékeket, hogy elhárítsd az akadályokat. A nehezen elérhető helyeken végzett mentőakciókhoz nyisd ki a jármű hátsó részén található tárolórekeszt, és küldd be Marshall mentődrónját és a mentőkosarat, hogy Chickalettát (figura a csomagban) biztonságba repíthesd! Ha Chickaletta megmenekült, akaszd a kosarat a jármű elejére, hogy a hazafelé vezető úton is biztonságban legyen. Keltsd életre az izgalommal telt mentőakciókat, ahogy a képzeletedet használva eljátszod a küldetéseidet. Ha még több mentőakciót szeretnél, keresd a Chase Fel a Mentőakcióra járművet (külön megvásárolható). A Fel a Mentőakcióra járművek pompás játékok 3 éves fiúknak és lányoknak és tökéletes ajándékok a gyerekeknek. Csatlakozz kedvenc Mancs Őrjárat kölyködhöz, Marshallhoz, és legyél te a nap hőse a Fel a Mentőakcióra járművel.
A "Mancs Őrjárat - Átalakuló jármű - Marshall" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Mancs Őrjárat - Átalakuló jármű - Marshall" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs Őrjárat - Átalakuló jármű - Marshall

Mancs Őrjárat - Átalakuló jármű - Marshall

17 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.