Mancs őrjárat - Deluxe játszószőnyeg Marshall kisautóval és kiegészítőkkel, 45 x 76 cm

Melyik gyerek ne szeretne ott száguldozni és menteni, ahol nap mint nap a Mancs őrjárat? Ezen a szőnyegen megtalálható az őrtorony, a polgármesteri hivatal és még a kikötő is, ráadásul a csomagban található 1 db Marshall figura járgánnyal és 4 db közlekedési kiegészítő, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. Mozgalmas, színes játszószőnyeg, amit nehezen lehet megunni.
A szőnyeg tartós, jó minőségű habból készült, nagy előnye, hogy vízálló, így nem szívja be a különböző folyadékokat. Gyermekekre ártalmas anyagokat nem tartalmaz. Könnyen és egyszerűen tisztítható akár törlőkendővel is.
A szőnyeg mérete: 45 x 76 cm.
A "Mancs őrjárat - Deluxe játszószőnyeg Marshall kisautóval és kiegészítőkkel, 45 x 76 cm" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
70625
6 750 Ft
A "Mancs őrjárat - Deluxe játszószőnyeg Marshall kisautóval és kiegészítőkkel, 45 x 76 cm" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. szeptember 29-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. szeptember 29-én, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Mancs őrjárat - Deluxe játszószőnyeg Marshall kisautóval és kiegészítőkkel, 45 x 76 cm

Mancs őrjárat - Deluxe játszószőnyeg Marshall kisautóval és kiegészítőkkel, 45 x 76 cm

6 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.