Mancs Őrjárat - Dinó főhadiszállás

Mancs Őrjárat - Dinó főhadiszállás
Játsszátok el saját izgalmas dínós mentőakciótokat a Mancs Őrjárat Dínó Mentőakció Főhadiszállással! Ez a menő játékszett, ami hangot is ad és spirálosan torony módba is alakítható, ugyanúgy néz ki, mint a modern főhadiszállás a rajzfilmben! A Dínó Mentőakció Főhadiszálláson mindent megtaláltok, ami a küldetésekhez kell, beleértve egy exkluzív Rex figurát és járművet és egy meglepetés mini dínó figurát. Vegyétek ki a meglepetés figurát a csomagolásból, és fedezzétek fel a színes dinoszauruszt, amit használhattok minden mentőkalandban! Parkoljátok le Rex járművét a főhadiszállás alján, és tegyétek Rexet a kilátó tetejére. Aztán alakítsátok át a játékot egy mozdulattal félgömbből toronnyá a gomb megnyomásával - a teteje felemelkedik és forog, torony üzemmódba kapcsol, pont mint a rajzfilmben! A torony tetején található működő periszkóp segítségével Rex és Ti tökéletesen meg tudjátok figyelni, melyik dínó került bajba! Ezután kapcsoljátok be a Dínó Mentőakció Főhadiszállás hangjait a Rex laborjában található gombbal! Ha itt az idő egy bajba jutott dínóbarát megmentésére, csatlakoztassátok a markolóhorgot Rex hátizsákjára és gyorsan küldjétek el a küldetésre! Ha még több dínós mókát szeretnétek, gyűjtsétek össze az összes Dínó Mentőakció kutyit és Dínó csomagot (külön kaphatók). Játszátok el saját izgalmas dínós mentőakcióitokat újra és újra a Mancs Őrjárat Dínó Mentőakció Főhadiszállással!
A játék elemmel működik (3x AG13/LR44). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Mancs Őrjárat - Dinó főhadiszállás" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Spin Master
65561
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Mancs Őrjárat - Dinó főhadiszállás
Mancs Őrjárat - Dinó főhadiszállás

Mancs Őrjárat - Dinó főhadiszállás

29 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.