Mancs Őrjárat Lovagok - Tematikus járművek Rubble

Csatlakozz Rubble-höz és az izgalmas mentőakciókhoz a Mancs Őrjárat Mentőlovagok átalakuló Deluxe járműveivel. Rubble járműve sárkány-ihlette részletekkel és formavilággal rendelkezik, valamint egy izgalmas mentőeszköz-átalakulásra is képes. A vadonatúj páncélba öltözött Rubble készen áll, hogy a nap hősévé váljon az Ugatfalvi Kastélyban. Ha sárkánybarátod bajba kerül, ültesd Rubble-t a volán mögé, és száguldj a mentőakcióba! Nyomd le a Mancs Őrjárat jelvényt, hogy aktiváld a csuklós mentőszerszámát, és használd azt az akadályok elhárítására! Használd a fantáziádat, és vigyél véghez elképesztő középkori mentőakciókat, akárcsak a sikeres tévésorozatban. Készen állsz a kalandra Rubble-al és az átalakuló járművével?
A "Mancs Őrjárat Lovagok - Tematikus járművek Rubble" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
72649
8 490 Ft
A "Mancs Őrjárat Lovagok - Tematikus járművek Rubble" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. szeptember 29-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. szeptember 29-én, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs Őrjárat Lovagok - Tematikus járművek Rubble

Mancs Őrjárat Lovagok - Tematikus járművek Rubble

8 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.