Mancs Őrjárat - Mentőovagok - Marshall Deluxe járműve

Csatlakozz Marshall-hoz és az izgalmas mentőakciókhoz a Mancs Őrjárat Mentőlovagok átalakuló Deluxe járműveivel. Marshall járműve sárkány-ihlette részletekkel és formavilággal rendelkezik, valamint egy izgalmas mentőeszköz-átalakulásra is képes. A vadonatúj, páncélba öltözött kutyus készen áll, hogy a nap hősévé váljon az Ugatfalvi Kastélyban. Ha egy sárkány barátod bajban van, helyezd Marshall-t az ülésére, és repülj a mentőakcióra! Nyomd le a légcsavart, hogy bekapcsold a járművének szárnyait és egyben aktiváld a lövedékvetőit! Töltsd be a lövedékeket (két darabot tartalmaz) és nyomd meg a gombot a kilövéshez! Használd a fantáziádat, és vigyél véghez elképesztő középkori mentőakciókat, akárcsak a sikeres tévésorozatban.
A "Mancs Őrjárat - Mentőovagok - Marshall Deluxe járműve" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
72531
8 490 Ft
A "Mancs Őrjárat - Mentőovagok - Marshall Deluxe járműve" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. szeptember 29-én, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. szeptember 29-én, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

Spin Master

Mancs Őrjárat - Mentőovagok - Marshall Deluxe járműve

Mancs Őrjárat - Mentőovagok - Marshall Deluxe járműve

8 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.