Mancs Őrjárat - Ryder irányítója

Mancs Őrjárat - Ryder irányítója
Segíts a Mancs Őrjárat kutyiknak megnyerni a küldetést Ryder irányítójával! Ryder Irányítója 14 különböző hangot játszik le, életre keltve a Mancs Őrjárat izgalmas hétköznapjait. Pont mint a rajzfilmben, Ryder Irányítójával kapcsolatba léphetsz a Mancs Őrjárat kutyikkal, ha baj van! A tetején található tárcsával válassz Chase, Marshall, Rubble, Skye, Rocky és Zuma közül. Amikor kiválasztasz egy kutyit, a középső rész világít és egyedi hangot hallasz, pont, mint a rajzfilmben! A küldetés indításához húzd ki az oldalát, fordítsd el a tárcsát és nyomd meg a piros gombot, majd mentőakcióra fel! Az Irányítóval kész leszel bármilyen mentőakcióra, pont, mint Ryder! Ha még több Mancs Őrjárat játékot szeretnél, keresd a Chase és Marshall Légy te a hős szetteket(külön kaphatók), hogy a teljes Mancs Őrjárat csapattal szerepjátékozhass! Légy olyan, mint Ryder, amikor a Mancs Őrjáratot vezeted Ryder Irányítójával! A Mancs Őrjárat Ryder Irányítója kiváló ajándék 3 évesnél idősebb gyerekek számára. Légy te a nap hőse Ryder Irányítójával!
A "Mancs Őrjárat - Ryder irányítója" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
68129
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Mancs Őrjárat - Ryder irányítója
Mancs Őrjárat - Ryder irányítója

Mancs Őrjárat - Ryder irányítója

6 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.