KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

Mancs őrjárat - Skye plüssfigura - 30 cm

Mancs őrjárat - Skye plüssfigura - 30 cm
9 650 Ft
+193 hűségpont ajándékba - Részletek...
Nickelodeon
nem rendelhető
81859
Hős kutyi plüss kis rajongóknak!
A Mancs Őrjárat hős kutyusai most puha plüssfigura formában is a gyerekek kedvencévé válhatnak! Ha figyelni kellene a felülről érkező vészhelyzeteket otthon, vagy akár a játszótéren, Skye társul szegődhet a kis rendőrjelöltek mellé. A kutyus figura kidolgozása igényes és részletgazdag, hímzett részletei igazán barátságossá varázsolják megjelenését.
A plüssfigura lehetőséget teremt szerepjátékra, ezzel fejlesztve a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét. A hős kutyus plüss elkísérheti a gyerekeket a bölcsibe vagy az oviba, de tökéletes alvótárssá is válhat.
A Mancs Őrjárat további szereplőinek plüssfigurái webáruházunkban megvásárolhatók (külön-külön kaphatók, elérhetőségük változhat).
A plüssfigura mérete: 30 cm
A "Mancs őrjárat - Skye plüssfigura - 30 cm" nevű játék gyártója a Nickelodeon, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mancs őrjárat - Skye plüssfigura - 30 cm

Mancs őrjárat - Skye plüssfigura - 30 cm

9 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.