Maped: Kreatív rajzkészlet beépített fénnyel

Maped: Kreatív rajzkészlet beépített fénnyel
17 490 Ft
+350 hűségpont ajándékba - Részletek...
76669
Kreatív rajzkészlet beépített fénnyel, filctollakkal és átvilágítható rajzsablonokkal. A táblába épített fény megvilágítja a gyerekek által behelyezett fóliát, megkönnyítve az átrajzolását. 5 különböző nehézségi szintű rajzsablont tartalmaz a különböző korosztályok számára. A kezdő rajzosok gyakorló lapokat, a haladóbbak bonyolultabb alkotásokat készíthetnek el a rajztábla segítségével.
A "Maped: Kreatív rajzkészlet beépített fénnyel" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Maped: Kreatív rajzkészlet beépített fénnyel

Maped: Kreatív rajzkészlet beépített fénnyel

17 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.