Mega Bloks - Caterpillar bébitaxi építőkockákkal

Mega Bloks - Caterpillar bébitaxi építőkockákkal
13 690 Ft
+274 hűségpont ajándékba - Részletek...
Mega Bloks
inkább fiúknak
nem rendelhető
72798
Mi lehet szórakoztatóbb az építésnél? Az, ha egy járművel magunk előtt tolhatjuk művünket. A Mega Bloks Caterpillar Bébi-Taxira ráülve a kicsik tekerhetik a kormányt és tolhatják a kockákat a tolólappal, de persze furikázásra is tökéletes. A készletben található 10 db kocka ráadásul ráépíthető a járgány felületeire, így az eleje, hátulja vagy oldala is megszépíthető. Ha pedig vége a játéknak, az építőelemeket az ülés alatti tárolóba pakolhatjuk. Az elemek mérete és alakja tökéletes a kis kezek számára, a nagy blokkok összeillenek, és könnyen szétszedhetők, így a gyerekek nem csak fejleszthetik finommotoros készségüket és kreativitásukat, de rengeteg sikerélmény is várja őket.
A Mega Bloks márkájú "Mega Bloks - Caterpillar bébitaxi építőkockákkal" nevű játékot főleg 1 és 3 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Mega Bloks

Mega Bloks - Caterpillar bébitaxi építőkockákkal

Mega Bloks - Caterpillar bébitaxi építőkockákkal

13 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.