Mega építkezési telephely szett, 4 db járművel

Mega építkezési telephely szett, 4 db járművel
5 390 Ft
+108 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább fiúknak
71897
Egy nagyszabású építkezésen jó, ha minden megtalálható a telephelyen, hiszen minden munkagép más és más feladatra fogható be. Ebben a készletben található töltőállomás, vezetőségi torony, autócsúszda, garázs, daru, helikopterleszálló és sok egyéb más üzemi terület.
Miután a járművek megkapták az utasítást a toronyból, indulhatnak is az építkezésre az autócsúszdán. De vigyázat! A sorompó legyen felhajtva, különben baleset történik.
A "Mega építkezési telephely szett, 4 db járművel" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mega építkezési telephely szett, 4 db járművel

Mega építkezési telephely szett, 4 db járművel

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.