Melissa and Doug - Élelmiszerbolt

Melissa and Doug - Élelmiszerbolt
A fából készült, stabil élelmiszerboltban akár két gyerkőc is betölthet egy-egy szerepet. A bolt egyik oldala az eladó része, ahol a gyerekek lecsipogtathatják a vonalkódot, továbbíthatják a termékeket a kézzel hajtható futószalagon, kiszámolhatják a pontos összeget a számológépen, leolvashatják a vásárló bankkártyáját és visszaadhatnak a kasszából. A bolt másik fele a vásárló része, ahol a polcokról szedhetik le a számukra szükséges árut. A bolt sarkai lekerekítettek, így biztonságosan játszhatnak a lurkók. A játék összeszerelt méretei: 120 x 105 x 85 cm.
A "Melissa and Doug - Élelmiszerbolt" nevű játék gyártója a Melissa and Doug, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Melissa and Doug
60272
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Melissa and Doug - Élelmiszerbolt
Melissa and Doug - Élelmiszerbolt

Melissa and Doug - Élelmiszerbolt

66 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.