Memo Circus - cirkuszos memóriajáték

Memo Circus - cirkuszos memóriajáték
2 750 Ft
+55 hűségpont ajándékba - Részletek...
Lilliputiens
27305
Irány a cirkusz! A Memo Circus - cirkuszos memóriajáték hatszög formájú memóriakártyákat tartalmaz, amiken különböző cirkuszi állatok találhatók. A kártyákat lefelé kell fordítani, és egyesével, fel kell őket fordítani. Ha sikerült két egyező kártyát felfordítani, akkor a kártyák a megtaláló játékoshoz vándorolnak. A játékot az nyeri aki a legtöbb párt megtalálja. Csomagolási méretek: 14 x 13 x 9 cm.
Tartozékok: 36 db memóriakártya

A "Memo Circus - cirkuszos memóriajáték" nevű játék gyártója a Lilliputiens, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Memo Circus - cirkuszos memóriajáték

Memo Circus - cirkuszos memóriajáték

2 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.