Mercedes-Benz Sprinter lószállító furgon - 42 cm

Mercedes-Benz Sprinter lószállító furgon - 42 cm
12 990 Ft
+260 hűségpont ajándékba - Részletek...
Bruder
inkább fiúknak
nem rendelhető
28607
Hófehér, nagy méretű Mercedes-Benz Sprinter lószállító furgon, lófigurával. Az autó ajtajai nyithatók, a lovat a raktérben tudod szállítani, aminek oldalsó ajtaja két részben, valamint a hátsó ajtaja is nyitható. A hátsó ajtó rámpaként is szolgál, a két oldalára korlátot tudsz tenni, hogy a lófigura biztosan kitaláljon a furgon hátuljából. Mercedes-Benz Sprinter lószállító furgon méretei: 42 x 16 x 22 cm.
A "Mercedes-Benz Sprinter lószállító furgon - 42 cm" nevű játék gyártója a Bruder, főleg 3 és 8 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Bruder

Mercedes-Benz Sprinter lószállító furgon - 42 cm

Mercedes-Benz Sprinter lószállító furgon - 42 cm

12 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.