Mi hiányzik innen? - memóriajáték

Mi hiányzik innen? - memóriajáték
2 150 Ft
+43 hűségpont ajándékba - Részletek...
Adlung Spiele
3 éves kor fölött
25664
Vajon mennyire jó a memóriád? Fél perc, vagy egy perc alatt a játékosoknak meg kell jegyezniük az asztalon lévő kártyákon látható képeket. Csukjátok le a szemeteket, és az egyik játékos találomra vegyen el egy kártyát az asztalról. Nyissátok ki a szemetek, és találjátok ki, vajon melyik kártya hiányzik? Aki helyesen tud visszaemlékezni a hiányzó lapra, jutalomkártyát kap.
A "Mi hiányzik innen? - memóriajáték" nevű játék gyártója az Adlung Spiele, főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mi hiányzik innen? - memóriajáték

Mi hiányzik innen? - memóriajáték

2 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.