Minecraft - Enderman figura kiegészítőkkel

Minecraft - Enderman figura kiegészítőkkel
A Minecraft: Enderman figura kiegészítőkkel egy fekete Enderman figurát tartalmaz egy föld építőelemmel és egy kis piros gombával. Az Enderman alapvetően semleges lény a Minecraft világában, szokása össze-vissza teleportálni, különböző kockákat felvenni, magával cipelni, majd valahol letenni. Csak akkor támad, ha azzal provokálod, hogy ránézel. Utálja a vizet, és amennyiben megsérül egy természeti forrástól, rögtön elteleportál. Tudtad, hogy Enderman az egyik a Vég világban megjelenő két szörny közül? A figura és a kiegészítők műanyagból készültek, az Enderman végtagjai mozgathatók.
A "Minecraft - Enderman figura kiegészítőkkel" nevű játék gyártója a Mojang, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mojang
inkább fiúknak
25306
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Minecraft - Enderman figura kiegészítőkkel
Minecraft - Enderman figura kiegészítőkkel

Minecraft - Enderman figura kiegészítőkkel

3 650 Ft
100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2009-ben alapított vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
Kivi.hu
Akár bankkártyával is fizethet a futárnál!
© Toys.hu Kft. 2009-2018. – A játék-webáruház.