Mochtoys - Kerti házikó, világos bézs

Mochtoys - Kerti házikó, világos bézs
A gyerekek imádnak a kertben játszani, így aztán ez a házikó egészen biztosan megdobogtatja a szívüket. Akár egyedül, akár többen - biztosan jó móka lesz. Nyugodtan bevihetik kedvenc játékaikat, bekuckózhatnak, és élvezhetik az árnyékot, amit a játékház biztosít számukra.
Hogy a szórakozás valóban felhőtlen legyen, a kisházat UV védelemmel látták el. Az ajtó és a két ablaktáblával zárható ablak jó szellőzést biztosít. Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Összeszerelése egyszerű, szerkezete stabil és ellenáll az időjárás viszontagságainak.
Szélesség: 122 cm, magasság: 120,5 cm, hosszúság 120 cm.
Súlya: kb. 17 kg
A "Mochtoys - Kerti házikó, világos bézs" nevű játék gyártója a Mochtoys, főleg 2 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Mochtoys
73857
51 990 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Mochtoys - Kerti házikó, világos bézs

Mochtoys - Kerti házikó, világos bézs

51 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.