Monopoly - Az első Monopoly társasjátékom

Monopoly - Az első Monopoly társasjátékom
11 290 Ft
+226 hűségpont ajándékba - Részletek...
Monopoly
nem rendelhető
74368
Ebben a kezdőknek készült Monopoly társasjátékban egy kétoldalú tábla és kétféle játékmód várja a játékosokat. Az egyszerű játékmenetnek, édes figuráknak és a gyerekbarát helyszíneknek köszönhetően ez a társasjáték ideális bevezető a Monopoly játékok világába. Kétoldalú játéktábla: A gyerekekkel együtt fejlődő játék! Az egyik oldal kisebb gyerekek számára készült (4 éves kortól). A másik oldala nagyobb, már a 6–7 éves gyerekeknek is kihívást jelenthet. A doboz 2 kártyapaklit tartalmaz. Mindkét szinthez külön kártyapakli tartozik, külön pénzkészlettel. A kisebb gyerekek 1 dolláros bankjegyekkel játszhatnak, a nagyobbak 5 dollárosokat is használhatnak. Összesen 6 db bábu közül választhatnak a játék elején. A klasszikus Monopoly játékból már jól ismert figurák mellett két új karaktert is tartalmaz ez a gyerekeknek készült kiadás.
A Monopoly márkájú "Monopoly - Az első Monopoly társasjátékom" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 7 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Monopoly

Monopoly - Az első Monopoly társasjátékom

Monopoly - Az első Monopoly társasjátékom

11 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.