Muffik - Szenzoros ortopédiai szőnyeg szett, természetes, 8 db-os

A MUFFIK szenzoros ortopédiai szőnyegek készítőit a természet ihlette meg. Fű, kavicsok, rét, fatörzs és számos más, a természetben is előforduló elem várja, hogy a gyerekek végigmasírozzanak rajtuk, és felfrissüljenek. Jót tesz a talpnak és a bokának, ha a gyerekek mezítláb járnak főképp, ha mindezt különböző valós, vagy valós hatású elemeken teszik. A Muffik szenzoros ortopédiai szőnyegek elviszik ezt az élményt az otthonokba. Az elemek tökéletesen és könnyen illeszkednek egymáshoz, és a csomagban többféle elem is található, így mindenki összeállíthatja a számára legmegfelelőbb pályát.
Az elemek mérete: 29 x 29 cm
A "Muffik - Szenzoros ortopédiai szőnyeg szett, természetes, 8 db-os" nevű játék gyártója a Muffik, főleg 2 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Muffik
1-3 nap
74654
21 750 Ft
A "Muffik - Szenzoros ortopédiai szőnyeg szett, természetes, 8 db-os" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. május 24-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. május 24-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Muffik - Szenzoros ortopédiai szőnyeg szett, természetes, 8 db-os

Muffik - Szenzoros ortopédiai szőnyeg szett, természetes, 8 db-os

21 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.