Webáruházunk 2019. június 20. és június 28. között zárva tart!

My Fairy Garden - Unikornis kert

My Fairy Garden - Unikornis kert
A My Fairy Garden játékszettel a kislányok egy igazi tündérmesében érezhetik magukat. A tálba csak virágföldet kell tenni, és máris elkezdhetik berendezni, saját kis tündér kertjüket. A fűmagot a tálba elültetve hamar kinő a friss füvecske, a tündér pedig otthon érezheti magát csodálatos kertjében. Barátja egy meseszép unikornis és egy édes kisegér, akik nagyon szeretnek a tündérrel játszani. A készletben található egy tál, amibe a fűmag elültethető és a kert berendezhető, egy unikornis és egy egérke figura, zászlófüzér oszlopokkal, tündérgomba, színes kavicsok, tündérpor, tündérvirágok. A készlet virágföldet nem tartalmaz. A tündér mérete: kb. 4 cm.
A "My Fairy Garden - Unikornis kert" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
57181
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
My Fairy Garden - Unikornis kert
My Fairy Garden - Unikornis kert

My Fairy Garden - Unikornis kert

5 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.