My Little Pony - A film - Spring driver Pony

My Little Pony - A film - Spring driver Pony
13 490 Ft
+270 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
inkább lányoknak
76637
Sunny Starscout egy földi póni a Maretime Bay-ből. Sunny kalandvágyó, kíváncsi és eltökélt, hogy jobb hellyé tegye a világot. A Sunny Starscout lámpás színjátéka fényes meglepetést tartogat a kis rajongók számára. A lámpás egy Sunny Starscout Pony figurát tartalmaz, egyik oldalán hullócsillag-cuki jellel, amelyet a karaktere ihletett. A figura mozgatható, így különböző pózokba állítható, rózsaszín haja van, amelyet a jellegzetes fonott copfba hordja.
Amikor a kulcsot eltekerjük a lámpáson, az kigyullad, és kis kristálytartályok jelennek meg. Minden kis kristálygömbben és a lámpás tetején egy-egy meglepetés rejtőzik. Ha a kristály részeket a lámpában a fény fölé helyezzük, a fény színe megváltozik (összesen 6 különböző szín).
Figura mérete: 7,5 cm
A "My Little Pony - A film - Spring driver Pony" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 5 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hasbro

My Little Pony - A film - Spring driver Pony

My Little Pony - A film - Spring driver Pony

13 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.