My Little Pony - Varázsfőzet meglepetés figura

My Little Pony - Varázsfőzet meglepetés figura
Az én kicsi pónim rajongó kislányok ezzel a Varázsfőzet meglepetés csomaggal a kicsomagolás és a várakozás élményét is megkaphatják. Az üvegcsébe vizet töltve és összerázva derül ki, hogy melyik figurát rejti a csomag. Összegyűjthetik kedvenc karaktereiket a filmből, cserélgethetik őket a barátokkal és a fantáziájuk segítségével új kalandokat játszhatnak el velük. A varázsfőzet dobozka a figurák tárolására is felhasználható.
A "My Little Pony - Varázsfőzet meglepetés figura" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 3 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Hasbro
73571
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

My Little Pony - Varázsfőzet meglepetés figura

My Little Pony - Varázsfőzet meglepetés figura

1 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.