Nasa - Bolygó régész készlet - Föld

Nasa - Bolygó régész készlet - Föld
3 350 Ft
+67 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
80325
A Föld Naprendszerünk egyik legérdekesebb bolygója: a kéreg alatt kőzetburok, köpenyek, legbelül pedig a forró mag rejlik. A Nasa bolygó régész készletével a gyerekek felfedezhetik bolygónk mélyebb rétegeit.
A készletben a bolygó mellett egy kaparóeszköz és egy ecset található, hogy a kis geológusok kikaparhassák és felfedezhessék a bolygó belsejében rejlő kincseket és meglepetéseket. A dobozban egy Földet, Holdat, műholdat és más, Nasa-hoz kapcsolódó szimbólumokat ábrázoló matricalap is helyet kapott, így az űrkutatás és a földtan iránt érdeklődő gyerekek kedvükre díszíthetik füzeteiket, könyveiket vagy akár a kis bolygót is.
A "Nasa - Bolygó régész készlet - Föld" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Nasa - Bolygó régész készlet - Föld

Nasa - Bolygó régész készlet - Föld

3 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.