KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Nenuco - Sára interaktív baba kiegészítőkkel

Nenuco - Sára interaktív baba kiegészítőkkel
18 250 Ft
+365 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
80988
Ez az interaktív, Nenuco Sára névre hallgató, imádnivaló játékbaba csak arra vár, hogy egy szerető kislány örökbe fogadja és gondoskodjon róla.
A baba 11 különböző funkcióval rendelkezik, amelyeknek köszönhetően olyan, mint egy igazi csecsemő: megetethető és megitatható a csomagban található evőeszközök és cumisüveg segítségével, összepiszkítja a pelusát, sőt, ki is pirosodik a popója a pelustól. Az imádnivaló csöppség valódi könnyeket sír, meg lehet fürdetni, buborékot fúj, a cumit a szájába téve pedig lehunyja a szemeit.
Az imádnivaló, rózsaszín bodyt és sapkát viselő baba kezei és lábai mozgathatók, így a gyerekek ráültethetik a bilire, fürdetés közben pedig az ölébe tehetik kedvenc gumikacsáját. A boldog anyukák magukba szívhatják az aranyos baba illatát is - hiszen a gyerekek olyan hamar felnőnek, így minden pillanatot ki kell használni a picike Sárával.
A játék fejleszti a fantáziát és a képzelőerőt. A „kis anyukák” babájuk gondozásával a felnőttek világát utánozhatják szerepjáték által, így sokat tanulnak a felelősségvállalásról, a szeretetről, önállóságról és a gondoskodásról.
A csomagolás újrahasznosítható anyagokból készült. A termék színe és kivitelezése eltérhet a képen láthatótól.
A "Nenuco - Sára interaktív baba kiegészítőkkel" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 2 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Nenuco - Sára interaktív baba kiegészítőkkel

Nenuco - Sára interaktív baba kiegészítőkkel

18 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.