NERF - Roblox Adopt me! Bees! szivacslövő fegyver

21 250 Ft
+425 hűségpont ajándékba - Részletek...
NERF
inkább fiúknak
1-3 nap
76613
Ezt a különleges Nerf Roblox szivacslövő fegyvert a Roblox Adopt Me! BEES! játéka ihlette. A kilövő egy speciális kódot is tartalmaz, amellyel egy exkluzív virtuális tárgy váltható be a Robloxon. A fegyver egy emelőkaros felhúzó szerkezettel és egy forgó nyolcas tárral rendelkezik, valamint 8 darab Nerf lövedéket tartalmaz, így 8 lövés adható le vele egymás után. Csak fel kell tölteni a tárat, mozgatni a kart a fegyver feltöltéséhez, és meghúzni a ravaszt a lövedék kilövéséhez.
A hivatalos Nerf Elite szivacslövedékek teljesítmény és minőség szempontjából tesztelt és jóváhagyott darabok, ráadásul kiválóan alkalmasak bel- és kültéri játékra is egyaránt.
A fegyver remek lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy a kedvenc virtuális környezetükből a valóságba csempésszék az izgalmakat. Noha a szivacs lövedékek teljesen biztonságosak, a sérülések elkerülése érdekében a fegyverrel tilos fejre célozni és szemüveg viselése ajánlott, amelyet a csomag nem tartalmaz.
A NERF márkájú "NERF - Roblox Adopt me! Bees! szivacslövő fegyver" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A "NERF - Roblox Adopt me! Bees! szivacslövő fegyver" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

NERF

NERF - Roblox Adopt me! Bees! szivacslövő fegyver

NERF - Roblox Adopt me! Bees! szivacslövő fegyver

21 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.