NERF DinoSquad - Tricera-blast szivacslövő fegyver

13 690 Ft
+274 hűségpont ajándékba - Részletek...
NERF
1-3 nap
73459
Csatlakozz a legendás dinoszauruszokhoz az elit DinoSquad tagjaként! Aknázd ki a legnagyszerűbb dinoszauruszok rendkívüli erejét, és vágj bele elképesztő kalandokba! Vesd bele magad az akcióba a Nerf Triceratopsot idéző háromlövedékes DinoSquad Tricera-blast kilövőjével. A kilövő csövének eleje lenyitható az újratöltés megkönnyítésére – nyomd le az elülső szarvat a cső kinyitásához, helyezd be a 3 lövedéket, zárd vissza a csövet, húzd fel és tüzelj! A fegyver működéséhez nincs szükség elemre. A kilövő kakasos mechanizmussal húzható fel. A felhúzáshoz húzd le a kakast, majd húzd meg a ravaszt 1 lövedék kilövéséhez. A csomag 12 db eredeti Nerf Elite szivacslövedéket tartalmaz, valamint a kilövő egy 12 lövedékes tárral is fel van szerelve az újratöltés megkönnyítésére.
A NERF márkájú "NERF DinoSquad - Tricera-blast szivacslövő fegyver" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "NERF DinoSquad - Tricera-blast szivacslövő fegyver" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 06-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 06-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

NERF

NERF DinoSquad - Tricera-blast szivacslövő fegyver

NERF DinoSquad - Tricera-blast szivacslövő fegyver

13 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.