NERF DinoSquad - Stego-smash szivacslövő fegyver

NERF DinoSquad - Stego-smash szivacslövő fegyver
5 290 Ft
+106 hűségpont ajándékba - Részletek...
NERF
nem rendelhető
73458
Csatlakozz a legendás dinoszauruszokhoz az elit DinoSquad tagjaként! Aknázd ki a legnagyszerűbb dinoszauruszok rendkívüli erejét, és vágj bele elképesztő kalandokba! Védd hősiesen a terepet a Nerf DinoSquad Stegosaurust idéző Stego-smash kilövőjével. Szállj be a dinoszauruszcsatába: tölts be egy szivacslövedéket a kilövő elejébe, a húzókarral húzd fel a kilövőt, és húzd meg a ravaszt a lövedék kilövéséhez. A fegyver működéséhez nincs szükség elemre. A csomag 5 db eredeti Nerf Elite szivacslövedéket tartalmaz, valamint a kilövő egy 4 lövedékes tárral is fel van szerelve az újratöltés megkönnyítésére.
A NERF márkájú "NERF DinoSquad - Stego-smash szivacslövő fegyver" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

NERF

NERF DinoSquad - Stego-smash szivacslövő fegyver

NERF DinoSquad - Stego-smash szivacslövő fegyver

5 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.