NERF - Elite lebegő célpontok

NERF - Elite lebegő célpontok
11 290 Ft
+226 hűségpont ajándékba - Részletek...
NERF
inkább fiúknak
nem rendelhető
72271
Állítsátok be a célt, jelöljétek ki a lőtávolságot, vegyétek kézbe a fegyvereket, célozzatok és tegyétek próbára a tudásotokat! Egyszerűnek tűnik? Majd kiderül... A célpontok eltalálása koncentrációt és pontos célzást igényel.
A légfúvókák folyamatos légáramlást biztosítanak, ezért a 4 darab célpont folyamatosan lebeg. Legyen az egyik kicsit magasabban? Nem gond, az egyes golyók magassága könnyedén szabályozható, ha még nagyobb kihívásra vágytok. Ráadásul a szerkezet elemmel működik, így aztán bárhová magatokkal vihetitek.
És még valami! A csomagban találtok egy védőhálót is, hogy egyszerűen össze tudjátok szedni a szivacslövedékeket - hiszen minél többet gyakoroltok, annál többet fejlődtök.
A NERF márkájú "NERF - Elite lebegő célpontok" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

NERF

NERF - Elite lebegő célpontok

NERF - Elite lebegő célpontok

11 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.