NERF - Fortnite B-AR kilövő

NERF - Fortnite B-AR kilövő
24 250 Ft
+485 hűségpont ajándékba - Részletek...
NERF
inkább fiúknak
nem rendelhető
71528
A Nerf Fortnite B-AR kilövőt a Fortnite játékban használt felszerelés ihlette, és a népszerű videójáték Converge csomagolásával rendelkezik! A motorizált kilövéssel igazi erőre tehetnek szeret a srácok! Kiválaszthatják a célpontokat, majd egymás után 10 lövedéket lőhetnek ki. A kilövőhöz eltávolítható 10 lövedékes tár és 10 darab eredeti Nerf Elite lövedék tartozik. Helyezd be a tárat a kilövőbe, tartsd lenyomva a gyorstüzelő gombot, majd nyomd meg a ravaszt a kilövéshez. A Nerf lövedékek szivacsból készültek, így remek alapanyagok mind benti, mind pedig kinti csatákhoz. Védőszemüveg ajánlott (nincs a csomagban). A termék 4 db 1,5 V-os C méretű alkálielemmel működik, amelyet a csomagomás nem tartalmaz.
A NERF márkájú "NERF - Fortnite B-AR kilövő" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

NERF

NERF - Fortnite B-AR kilövő

NERF - Fortnite B-AR kilövő

24 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.