NERF - Fortnite Compact SMG szivacskilövő fegyver

NERF - Fortnite Compact SMG szivacskilövő fegyver
21 590 Ft
+432 hűségpont ajándékba - Részletek...
NERF
inkább fiúknak
nem rendelhető
76609
A Nerf szivacslövő fegyver a népszerű Fortnite számítógépes játék alapján készült, így színben és formában is pont olyan, mint amilyennel a gyerekek a játékban találkozhatnak. A Nerf Fortnite Compact SMG nagyszerű fegyver, amellyel minden játékos kiegészítheti arzenálját. A Nerf Fortnite Compact SMG Ultra Red Wrap színsémával díszített, a dobozban 8 db töltény található. Más robbantókkal ellentétben belső tárral rendelkezik, amelybe egyszerre akár 8 töltény is elhelyezhető. A tár a puskacső alatt van elrejtve.
A csomagolás nem tartalmazza a védőszemüveget, de használata ajánlott.
A NERF márkájú "NERF - Fortnite Compact SMG szivacskilövő fegyver" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

NERF

NERF - Fortnite Compact SMG szivacskilövő fegyver

NERF - Fortnite Compact SMG szivacskilövő fegyver

21 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.