NERF N-Strike Elite - Cam ECS-12 szivacslövő fegyver

NERF N-Strike Elite - Cam ECS-12 szivacslövő fegyver
27 590 Ft
+552 hűségpont ajándékba - Részletek...
NERF
inkább fiúknak
nem rendelhető
28889
Nagy méretű, válltámaszos sorozatlövő NERF N-Strike Elite - CAM ECS-12 szivacslövő fegyver, ártalmatlan szivacsos lőszerekkel. A fegyver távoli célpontok ellen ideális, akár 25 méterre is képes ellőni. A szivacslövő fegyver különlegessége, hogy a célkeresztbe egy kamera van beépítve, amivel fel tudod venni az izgalmas csata jeleneteit. A fegyvert kedvedre át tudod alakítani, a fegyver alkatrészei kombinálhatóak a többi NERF N-Strike Elite fegyver alkatrészeivel. A készlet tartalmaz egy 4GB-os SD kártyát is.
A játék 8 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
Méret: 68 cm.
A NERF márkájú "NERF N-Strike Elite - Cam ECS-12 szivacslövő fegyver" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 18 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

NERF

NERF N-Strike Elite - Cam ECS-12 szivacslövő fegyver

NERF N-Strike Elite - Cam ECS-12 szivacslövő fegyver

27 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.