NERF - Ultra Select szivacslövő fegyver

NERF - Ultra Select szivacslövő fegyver
31 790 Ft
+636 hűségpont ajándékba - Részletek...
NERF
inkább fiúknak
nem rendelhető
71530
A Nerf Ultra Select egy teljesen automata szivacskilövő fegyver, amelynek egyedisége abban rejlik, hogy a játékos kiválaszthatja, pontosan vagy messzire szeretne-e lőni. Ezáltal a csata új magasságokba emelkedhet, és nagyobb szerephez jut a taktika és a stratégia megtervezése.
A fegyverbe 2 darab lövedéktár is behelyezhető egyszerre, a csata közben pedig a kilövőn lévő kapcsoló segítségével kiválasztható, melyikre van szükség.
A motor bekapcsolásához nyomva kell tartani a gyorstüzelő gombot, utána pedig elég egyszerűen csak meghúzni a ravaszt a sorozatlövéshez.
A tárakba 10-10 darab lövedék fér, és az újratöltéshez nem szükséges kivenni a fegyverből - akár felülről is be lehet tenni az utánpótlást, így több idő marad a csatára.
A csomagban a fegyver mellett 2 darab tár található, valamint 10 darab gyors és 10 darab pontos lövedék. A tárba csak NERF Ultra lövedékek helyezhetők be. Hatótávolságuk legfeljebb 36 méter.
A NERF márkájú "NERF - Ultra Select szivacslövő fegyver" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

NERF

NERF - Ultra Select szivacslövő fegyver

NERF - Ultra Select szivacslövő fegyver

31 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.