Numberblocks - Számfölde 1-10 foglalkoztató készlet

Numberblocks - Számfölde 1-10 foglalkoztató készlet
A Mathlink már a népszerű CBeebies Numberblocks karakterekkel is elérhető, hogy még barátságosabbá és élvezetesebbé tegye a matematikával való ismerkedést. Ez a 251 darabos készlet kézzel fogható módon segíti megtanítani a mintafelismerést, a sorrendiséget, a szortírozást / csoportosítást, az alapvető számtani ismereteket, a méret felismerést és mérést. A gyerekek a feladatkártyákat egyedül, szülővel vagy tanári segítséggel is tudják használni.
A kockák mérete 2 cm.
A "Numberblocks - Számfölde 1-10 foglalkoztató készlet" nevű játék gyártója a Learning Resources, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Learning Resources
74068
11 650 Ft
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Numberblocks - Számfölde 1-10 foglalkoztató készlet

Numberblocks - Számfölde 1-10 foglalkoztató készlet

11 650 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.